Renholdstjenester til alle behov.

Clean Team tar oppdrag i Oslo og Akershus region.  Vi tilbyr utvask og flyttevask, vaskehjelp for private og renhold for bedrifter. Som Godkjent av Arbeidstilsynet, HMS/Offentlig Verneombudsordning. Alle ansatte med OTP.

Renhold for bedrifter

Du får faste renholdere som kjenner dine lokaler til å utføre det daglige renholdet, og som derfor vet hvilke kvalitetskrav som må oppfylles. Regelmessig og grundig utført renhold legger grunnlag for et godt arbeidsmiljø og trivsel på arbeidsplassen.

Daglig renhold

Daglig renhold er et annet utrykk for regelmessig renhold og utføres ikke nødvendigvis hver eneste dag. Vi foreslår frekvens og metode, og tegner avtale med våre kunder på det nivået kunden ender opp med å velge.

Hovedrengjøring

Ved hovedrengjøringen fjerner vi støv fra steder som vanligvis ikke blir rengjort. Dette er minst like viktig som det daglige renholdet – for å ivareta et rent og godt innemiljø på arbeidsplassen eller hjemmet.

Vaskehjelp og husarbeid

Vi kan inngå en fast avtale om vaskehjelp, eller bistå når du har behov for det. Vi hjelper med gulvvask, vinduspuss, klesvask, stryking og alt du ellers måtte ha lyst til å slippe. Evt nedvask og fasadevask, hagearbeid og bortkjøring av avfall.

Utvask og flyttevask

Få ting er mer slitsomt enn å flytte, og med tusen ting å tenke på, er det greit å kunne overlate utvasken til profesjonelle. Vi kan hjelpe med utvask og flyttevask i Oslo og Akershus. Etter vårt arbeid er alt rent og ryddig.

Annet forespørsel

Vårt “Redningsteam” kan kontaktes for annet forespørsel som vask før og etter selskaper (f.eks. bursdag, bryllup, konfirmasjon). Vask etter skader og uventede hendelser. Ta kontakt på det du trenger, så hjelper vi deg.

EN SAMTALE UNNA

Adresse

Øvre Smestadvei 45 B, 0378 OSLO

E-mail

info@cleanteam.no

Mobil

(+47) 93 00 01 88

© 2017 CLEANTEAM.NO  – CLEAN TEAM RENHOLD AS – ORG. NR. 993 784 486

Har du spørsmål?

Vi er ikke her akkurat nå. Men du kan sende oss en e-post og vi vil komme tilbake til deg, asap.