Effektivt rengjøring for private og bedrifter.

Våre unike renholdskonsepter sikrer deg service av høyeste kvalitet til en konkurransedyktig pris.

Clean Team Renhold AS har levert rengjøringstjenester i  over 8 år og har alltid hatt fokus på kundens behov. Vi setter vår ære i å oppfylle dem. Clean Team Renhold AS drives primært av Alina Matynia med 6 faste ansatte. Som eier har Alina vært med på å drifte og gjøre Clean Team til en solid bedrift. Vi har god kompetanse og stor kapasitet. Dette gjør oss godt kvalifisert til å gjennomføre de oppdrag vi påtar oss. Effektivitet og trivsel er knyttet til kvaliteten på det daglige renholdet av ditt hjem og din virksomhet.

Service på sitt beste.

Fantastisk service gjør forskjell.

Profesjonell

Grundig opplæring er med å bidrar til å skape motiverte og effektive med- arbeidere. Vi vektlegger sikkerhet og miljøvennlighet. Clean Team er alltid i samsvar med gjeldene bestemmelser og sørger for å skape et godt og stabilt arbeidsforhold.

Rimelig

Til felles for alle våre kunder er at de forventer effektivt og riktig renhold – til riktig pris. Vi deler ofte enighet om våre målsetninger om godt arbeidsmiljø, gode kontrollrutiner og god miljøplanlegging. Vi ønsker å levere høy kvalitet til en konkurransedyktig pris.

Pålitelig

Kompetente medarbeidere som er blant de ledende innenfor deres felt, og som løpende ajourfører deres viten om nye produkter og metoder. Vi kvalitetssikrer alle våre medarbeidere noe som gjør at våre kunder kan stole på at alt arbeid utføres med en fagmessig høy standard.

Nøkkel til en stressfri hverdag.

Med Clean Team trenger du kun én partner. Vi leverer en rekke tjenester, som gjør det enkelt for deg som kunde. Vi kan ta en prat og sammen designe en individuell og attraktiv renholdsløsning for dine behov.

ECO-VENNLIGE MIDLER

Vi har som mål til enhver tid å være ledende med hensyn til renholdskompetanse, miljøvennlighet, arbeidsmiljø og sertifiseringer.

ALLTID TILGJENGELIG

Din leverandør skal være en telefon samtale unna. Vår kjernekompetanse er å tilby førsteklasses service og en kundeopplevelse som er smidig og tett på.

Stjerne Service

Vår omfattende erfaring og kunnskap vil gi deg den beste kvalitet og service. Du skal som kunde få de mest optimale forhold for å kunne konsentrere deg om din hverdag.

EN SAMTALE UNNA

Adresse

Øvre Smestadvei 45 B, 0378 OSLO

Email

info@cleanteam.no

Mobil

(+47) 93 00 01 88

© 2017 CLEANTEAM.NO  – CLEAN TEAM RENHOLD AS – ORG. NR. 993 784 486
Har du spørsmål?

Vi er ikke her akkurat nå. Men du kan sende oss en e-post og vi vil komme tilbake til deg, asap.